Aanbesteden: Hoe werkt dat?

Aanbesteden: hoe werkt dat eigenlijk?

Als je nieuw bent in de wereld van overheidsaanbestedingen, kan het ingewikkeld en ondoorzichtig overkomen. Terwijl het systeem juist door de overheid in het leven is geroepen om een zo eerlijk en objectief mogelijk offertetraject voor overheidsopdrachten te hebben. Iedereen zou dus mee moeten kunnen doen. Want de overheid is van iedereen, voor iedereen.

De upside is; door mee te doen aan tenders gaat er een wereld van potentiële business voor je open bij een betrouwbare en steady opdrachtgever. Business die nu dus bij je concurrent terecht komt. De totale waarde van overheidsopdrachten is jaarlijks ruim 73,3 miljard. Dus wacht niet langer en neem in ieder geval de eerste stap: krijg inzicht in de aanbestedingen die interessant voor jouw bedrijf zijn.

Eerlijk is eerlijk; de allereerste aanbesteding zal wat tijd- en denkwerk kosten. Maar dat geldt natuurlijk voor veel uitdagingen voor een organisatie. Dus geen reden om je uit het veld te laten slaan. Want het is tegelijkertijd ook geen rocket science. Bovendien is er online veel te vinden over het onderwerp; uitleg, cursussen, tips, ‘how to’s’. Daarnaast zijn er diverse bureaus die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van aanbestedingstrajecten, als je er alleen niet uitkomt.

0
Aantal gepubliceerde aanbestedingen, afgelopen jaar.
0
Verschillende inkoopcategorieën (CPV-codes) om uit te kiezen.
0
Miljard euro aan overheidsopdrachten per jaar.​

Klaar om mee te doen aan
overheidsopdrachten?

> Opgezet in 2 minuten

> Nieuwe business opportunities

> Maandelijks opzegbaar