Veelgestelde vragen

Niet het juiste antwoord gevonden? Neem een kijkje in onze documentatie. Vind je hier ook geen antwoord? Onze supporttoppers staan voor je klaar!

Voor iedereen. Dus ook voor kleine ondernemers, managers, directeuren en ZZP’ers. Want wij vinden dat potentiële overheidsopdrachten voor elke organisatie in Nederland vindbaar moeten zijn.

TenderTracer heeft zichzelf tot doel gesteld om de meest toegankelijke tool te bouwen die organisaties wijst op relevante aanbestedingen. Inschrijven op een aanbesteding is echter een vak apart.

Daarom heeft TenderTracer een geselecteerd netwerk van Partners en Interimmers, gespecialiseerd in het beantwoorden van Aanbestedingen.

Wij brengen uw vraag, als service, bij deze groep onder de aandacht, u gaat rechtstreeks het cont(r)act met deze partijen aan.

Ja hoor, dat kan. We hebben speciaal een gratis proefperiode waarmee je het twee weken kunt uitproberen. Na de proefperiode kan je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten. Wil je dit niet? Dan kan je deze makkelijk opzeggen onder instellingen onder het dashboard.

Ja zeker! Betaling per maand kost €24,95. Betaal je in één keer een jaar vooruit dan ontvang je 17% korting en betaal je slechts €249,95.

Die kun je heel makkelijk aanpassen in je dashboard, onder instellingen.

Dat kan in je dashboard onder instellingen. Je abonnement stopt dan per de eerstvolgende vervaldatum. Voorbeeld: heb je een abonnement op 13 januari afgesloten en geef je je beëindiging op 21 augustus door? Dan vervalt je abonnement per 13 september.

Check dan eerst even je map met ongewenste berichten. Mocht je onze mails daarin vinden, vergeet dan niet TenderTracer als vertrouwd te markeren.

Het kan ook zijn dat er op dit moment geen relevante aanbestedingen voor je zijn. In dit geval zie je de aanbestedingen van gisteren. 

In het dashboard onder instellingen kan je je selectie ruimer of smaller zetten om meer of minder aanbestedingen te ontvangen in de mail.

Ben je je wachtwoord vergeten? Die kun je heel makkelijk aanpassen op de website. Kom je er niet uit? Stuur ons dan gerust een mail op: service@tendertracer.com

Tutorial